Întrebări frecvente

vreaulafacultate.ro este o platformă prin care poți să aplici online la 18 universități din România. Iți oferim cea mai simplă modalitate să cauți și să aplici la universități. Scutești timp și bani și poți aplica simultan la mai multe universitați.

Iți oferim cea mai simplă modalitate să cauți și să aplici la universități. Scutești timp și bani și poți aplica simultan la mai multe universitați.

Este foarte simplu. Urmează următorii pași:

  1. Te loghezi!
  2. Completezi informațiile de profil!
  3. Încarci documentele necesare!
  4. Platești taxele necesare!
  5. Trimiți aplicția!

Fiecare facultate parteneră are desemnați mai mulți oameni care verifică toate aplicațiile. Tu poți vedea în timp real decizia acestora astfel încât să știi  daca ai fost acceptata sau nu.

Ești notificat în timp real, astfel încât vei vedea instant decizia universității vizavi de aplicația ta. Așadar, există două cazuri:

  1. Dacă programul la care ai aplicat nu are examen de admitere, ci doar concurs pe baza dosarului vei primi o notificare că ai fost acceptat și că trebuie să confirmi locul.
  2. Dacă programul la care ai aplicat are examen de admitere, atunci vei primi o notificare că ai fost acceptat în vederea examenului de admitere.

Da sigur, acesta este și unul dintre scopurile platformei. Poți aplica la câte universităti dorești și la câte programe de studiu preferi.

Fiecare program de studiu conține o listă cu toate documentele necesare pentru a aplica în cadrul acestuia. Documentele pot fi opționale sau obligatorii. Necompletarea informațiilor obligatorii nu va permite aplicarea cu succes la programul dorit.

Doar la final. Pentru a-ți confirma locul o sa trebuiască să depui actele în original în perioada de confirmare stabilită de fiecare universitate în parte.

Nu. Vă garantăm 100% că aplicația dumneavoastră o să fie trimisă la universitatea la care ați aplicat.

Toate câmpurile de pe site-ul nostru au opțiuni de încărcare, modificare sau ștergere. Orice greșeală pe care un aplicant o face, se poate repara printr-un click :).

Da. Datele dumneaoastră sunt criptate și protejate pe tot parcursul perioadei de admitere după care sunt șterse din baza noastră de date.

Poți opta pentru unul dintre următoarele pachete:

Dacă ați trimis o aplicție puteți să obtați pentru ștergerea datelor la finalul perioadei de admitere.

Iți punem la dispoziție 3 pachete adaptate nevoilor tale.

  1. 10 Ron/per universitate
  2. 40 Ron/ 5 universități + asistență la alegere
  3. 100 Ron/ toate universitățile + asistență la alegere + consilier propriu

Fiecare universitate are perioade individuale de aplicat în cadrul tuturor programelor lor. Pe vreaulafacultate.ro poți urmări live să vezi care sunt aceste perioade pentru a putea aplica din timp la facultatea dorită.

Iți punem la dispoziție un centru de pregătire SAT, BAC, Toefl, Aielts etc. unde cei mai buni profesori din țară iți stau la dispoziție. Dacă vrei să afli mai multe lasă-ne un mesaj pe pagina de facebook sau contactează-ne pe mail sau telefon