Cuprinzător

O colaborare cu noi poate include ajutor în redactarea eseurilor tale, alegerea universităților la care vrei să aplici, planificarea timpului tău, administrarea conturilor tale de student, obținerea vizei de student și multe altele. Consultanța noastră acoperă toți pașii procesului de aplicare și te aduce mai aproape de admiterea ta.

Flexibil

Echipa noastră de experți în educație își adaptează modul de lucru în funcție de nevoile tale. Mai mult, consultanții noștri au terminat universități în America de Nord, Europa și Asia, având domenii de studiu diverse. Fii sigur că o să lucrezi cu cineva care a avut o experiență de viață asemănătoare cu cea pe care vrei să o ai.

Accesibil

Fie că ai nevoie de câteva sesiuni de pregătire pentru interviuri sau de toate serviciile pe care le oferim, prețurile noastre sunt accesibile. Mai exact, pachetele noastre încep de la 300 de euro pentru orice țară în care vrei să aplici. Facturabil în mai multe tranșe, nu vei plăti niciodată pentru un serviciu pe care nu o să îl folosești.


Înscrie-te aici pentru o sesiune gratuită de consultanță cu echipa noastră!

Nume

Prenume

Email

Număr de telefon

Diploma pe care vrei să o primești la finalizarea studiilor

Domeniul în care vrei să studiezi

Țările în care vrei să studiezi
ItaliaSpaniaMarea BritanieStatele Unite ale AmericiiCanadaGermaniaFranțaPoloniaOlandaAltă țară

Alte informații pe care vrei să le știm

Biroul nostru: